IZABRAN NOVI PREDSJEDNIK I ČLANOVI ORGANIZACIJE MLADIH DEMOS – A BIJELjINA :: Semberija INFO ::

 

IZABRAN NOVI PREDSJEDNIK I ČLANOVI ORGANIZACIJE MLADIH DEMOS – A BIJELjINA


Večeras je u hotelu „Drina“ Bijeljina, uz prisustvo rukovodstva Gradskog odbora DEMOS – a Bijeljina i velikog broja članova stranke izabran novi predsjednik i članovi odbora Organizacije mladih  DEMOS – a Bijeljina.
Novoizabrani predsjednik Organizacije mladih DEMOS – a Bijeljina je Zoran Kukilo, koji je zamijenio dosadašnjeg predsjednika Žiku Savića.



Milan Dakić, predsjednik Gradskog odbora DEMOS- a Bijeljina i potpredsjednik DEMOSA RS , rekao je da su večeras izabrali novog predsjednika i članove odbora Organizacije mladih DEMOS – a Bijeljina i da, kao i uvijek u životu, vremenom dolazi do smjene generacija, do izbora novih kadrova, novih ljudi koji predstavljaju organizacije, političke partije.



-Mi ovdje, u Gradskom odboru Bijeljina, imali smo stvarno dobar Odbor omladine, ali, nakon, četiri godine mnogi od tih omladinaca, sada prelaze u Gradski odbor i u Predsjedništvo Gradskog odbora. Svaka politička partija, organizacija, društvo i udruženje ponosi se omladinom, tako i mi, jer imamo razloga da se ponosimo, i kao politička partija na nivou Republike, jer DEMOS ima dobre i jake odbore širom RS i prateći ta dešavanja i mi u Bijeljini proširujemo taj odbor. Dajemo priliku, da se novi kadrovi, novi ljudi, omladinci iskažu kroz politiku i Odbor omladine“, istakao je Milan Dakić.



Zoran Kukilo, novoizabrani predsjednik Organizacije mladih DEMOSA – a Bijeljina rekao je da će se zalagati za bolji život mladih, počevši od njegove mjesne zajednice i grada,  kroz organizovanje društveno – kulturnog i sportskog života, te stvaranju novih i mladih kadrova, koji će biti kompetentni da se bave politikom.

-Staviću fokus svoga djelovanja i na aktivnu komunikaciju sa predstavnicima međunarodnih organizacija o pitanjima koja se tiču mladih u politici u RS, te BiH. Mladi su uvijek bili bitan faktor u funkcionisanju i radu Gradskog odbora DEMOS – a u Bijeljini od njegovog osnivanja, a siguran sam da će tako biti i u našem daljem radu“, naglasio je Kukilo.



Semberija info