Prvi specijalizovani butik u Bijeljini za elegantno popunjene dame :: Semberija INFO ::

 

Prvi specijalizovani butik u Bijeljini za elegantno popunjene dame


Bez obzira na konfekcijski broj koji nosite, budite uvijek moderno obučene, a to je sada lako, jer butik „FAME“ je tu za Vas!

Darinka Račanović-Daca je supruga, majka i privatna preduzetnica. U preduzetničkim vodama ova žena uspješno „pliva“ već 25 godina, posjeduje i vodi prodavnice mješovite robe. U martu ove godine odlučila  je da  otvori specijalizovani butik odjeće u kojem se prodaje isključivo garderoba sa konfekcijskim brojevima od 42 do 60 za elegantno popunjene dame.



Darinka Račanović je za „Semberija info“ rekla da se odlučila na ovaj korak zbog toga  što se ona cijeli život bori sa viškom kilograma, a uvijek je morala da kupuje i nosi ono što što ima u ponudi, a ne ono što joj se sviđa, ali i prema opčinjenosti Istambulom u koji se „zaljubila“ kada ga je prvi put posjetila.

-Zbog poteškoća sa pronalaskom odgovarajuće garderobe, ali i te opčinjestosti Istambulom, obećala sam sebi da ću pronaći način, kako bih Istambul posjećivala bar jednom mjesečno. I, tako se rodila ta ideja, da počnem da prodajem garderobu. Prvo sam prodavala samo putem interneta, onlajn na stranica „Fame concept store“, na društvenim mrežama fejsbuk i instagram. Nakon prodaje isključivo putem interneta, koja je trajala godinu i po, a koja još uvijek traje, odlučila sam da otvorim i butik“, rekla je Račanovićeva i dodala da se odlučila na taj korak zbog žena koje nemaju iskustvo sa kupovinom putem interneta, a imaju i potrebu da probaju garderobu, ali i da pod rukom osjete materijal od kog je ta garderoba šivena.

-Trudim se da garderoba bude od prirodnih materijala, jer žene sa viškom kilograma imaju probleme sa hormonima i želim  da im bude prijatno u tome što nose, a samim tim i da budu moderne“, ističe, kroz osmijeh, Darinka Račanović.



U ovom butiku, ali i na stranicama možete pronaći garderobu za sve prilike. U svojoj ponudi imaju sportsku garderobu, poslovne, ali i svečane odjevne predmete modernih krojeva za sve generacije, jer je danas, nažalost, sve veći broj mladih djevojaka koje se bore sa viškom kilograma.

Ponudu odjevnih komada možete, pogledati, probati, a i kupiti u butiku „FAME“ u Ulici Gavrila Princpa broj 5 u Bijeljini, ali pogledati i poručiti putem interneta na fejsbuk i instagram stranicama „Fame concept store“.
 
Izlog butika ove šarmantne dame nemoguće je ne primijetiti iz razloga što njega ne krasi tvigi, nego plus sajz model  lutke.

Semberske novine - Semberija info