ČESTITKA GRADONAČELNIKA BIJELjINE POVODOM USKRSA :: Semberija INFO ::

 

ČESTITKA GRADONAČELNIKA BIJELjINE POVODOM USKRSA


Foto
Povodom Uskrsa za vjernike koji ovaj praznik proslavljaju 17. aprila, gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović je uputio čestitku u kojoj se ističe:

Građanima Grada Bijeljina koji Uskrs proslavljaju pridržavajući se novog kalendara, upućujem srdačne čestitke povodom najvećeg hrišćanskog praznika i želje da praznični dani proteknu u radosti i ljubavi prema bližnjima – porodici, prijateljima i susjedima.

Ovaj praznik nas uvijek iznova podsjeća na smisao hrišćanskog života i nade u bolju budućnost svakog čovjeka i svake zajednice. Živeći i radeći po načelima žrtvovanja za dobro zajednicekao što nas uče svete knjige, najbolje pokazujemo da razumijemo smisao vaskrsenja i da smo dostojni slavljenja Hristovog uskrsnuća. Pored vremena sadašnjeg, na taj način gradimo i budućnost, jer potomcima dajemo najbolji primjer kako se stvara zdrava porodica, grad i društvo u cjelini.

Neka blagodat Uskrsa obasja vaše domove, a svaka velikodušnost i dobrota iskazana ne samo u praznične dane, već i tokom cijele godine, višestruko vrate kroz lični i zajednički napredak.
 
Kabinet Gradonačelnika