NEDOSTAJU SREDSTVA ZA IZGRADNjU SPOMENIKA NESTALIM I POGINULIM BORCIMA BIJELjINE U GRADSKOM PARKU :: Semberija INFO ::

 

NEDOSTAJU SREDSTVA ZA IZGRADNjU SPOMENIKA NESTALIM I POGINULIM BORCIMA BIJELjINE U GRADSKOM PARKU


Nakon što je Skupština grada Bijeljina podržala inicijativu Udruženja porodica nestalih boraca i civila Semberije i Majevice o gradnji Spomen-obilježja nestalim i poginulim borcima grada Bijeljina, odobreni su i zahtjevi za dobijanje neophodnih dozvola za gradnju. Čeka se još samo jedna dozvola, međutim početak izgradnje  još je krajnje neizvjestan, jer još uvijek nisu prikupljena potrebna finansijska sredstva.



- Do sada smo se obratili brojnim donatorima,  pisali smo na ukupno 24 adrese. Obratili smo se i predsjednici RS Željki Cvijanović, premijeru Viškoviću, kao i gradonačelniku Bijeljine Ljubiši Petroviću. Još uvijek nemamo povratnih informacija i ovom prilikom bi apelovali na sve one koji su u mogućnosti da pomognu, da se odazovu našem apelu, kako bi prikupili 13.000 KM, koliko je potrebno za izgradnju Spomen – obilježja”, naglašava Smilja Mitrović, predsjednica ovog Udruženja,

Članovi Udruženja porodica nestalih Semberije i Majevice, treću deceniju nakon rata u BiH, još tragaju za 57 nestalih osoba.

Semberija info - S. Nikolić