ODRŽANA PROMOCIJA KNjIGE „PUTOVANjE KROZ BOSNU I HERCEGOVINU“, AUTORA ZORANA MATIĆA :: Semberija INFO ::

 

ODRŽANA PROMOCIJA KNjIGE „PUTOVANjE KROZ BOSNU I HERCEGOVINU“, AUTORA ZORANA MATIĆA


Foto
U Narodnoj biblioteci „Filip Višnjić“ u Bijeljini, večeras je održana promocija putopisnog vodiča „Putovanje kroz Bosnu i Hercegovinu“, autora Zorana Matića.

Zoran Matić, autor knjige, na samom početku zahvalio se na gostoprimstvu i  rekao je da je Grad Bijeljina, pronašao svoje mjesto u njegovoj knjizi.



-Veoma sam srećan,  što sam u Bijeljini, gradu koji ima nevjervatnu kulturno – istorijsku baštinu, sjajni turistički potencijal. Moja knjiga, „Putovanje kroz Bosnu i Hercegovinu“, najopširniji je turistički vodič za BiH na našem jeziku, koji obuhvata 150 turističkih lokacija, neizbježnu gastronomsku ponudu i ponudu autentičnih suvenira“, pojasnio je Matić.

Željana Arsenović, direktorka Narodne biblioteke „Filip Višnjić“ Bijeljina, rekla je da je knjiga „Putovanje kroz Bosnu i Hercegovinu“, veoma interesantna knjiga i da će se obradovati svi oni koji vole putovanja.

-Ova knjiga je izuzetno zanimljiva za sve nas, prvenstveno vidjeti kakve sve destinacije postoje u našoj zemlji.



Nama je izuzetna čast i zadovoljstvo ugostiti Zorana, on nam dolazi iz Banjaluke i jako nam je drago što je došao u naš grad, a prije svega u našu biblioteku“, istakla je Željana Arsenović i dodala je, da svim kulturnim manfestacijama, kao što su promocije i predstavljanje knjiga, radionice, kursevi... obilježavaju 90 godina postojanja Narodne biblioteke „Filip Višnjić“.

Autor, Zoran Matić koji je po struci zdravstveni radnik i veliki ljubitelj putovanja, pored ove knjige, napisao je još jednu knjigu o BiH,  koja nosi naziv  „Pedeset top lokacija“.



(Semberija info)