PEDAGOŠKI FAKULTET BIJELjINA: PROMOVISANA 122 SVRŠENA STUDENTA I NOSIOCI MASTER DIPLOMA :: Semberija INFO ::

 

PEDAGOŠKI FAKULTET BIJELjINA: PROMOVISANA 122 SVRŠENA STUDENTA I NOSIOCI MASTER DIPLOMA


Na Pedagoškom fakultetu u Bijeljini danas su promovisana 122 svršena studenta u okviru tri programa - Razredna nastava, Predškolsko vaspitanje, Tehničko vaspitanje i obrazovanje/Informatika.
 
Dekan Dalibor Stević rekao je za portal Semberija info da je ponosan jer su studenti Pedagoškog fakulteta cijenjeni u društvu.
 
,,Ovo su studenti koji su u proteklih godinu dana završili prvi i drugi ciklus, a veliki broj gostiju, prijatelja Fakulteta i predstavnika drugih institucija koji su se okupili danas, pokazuje da naši studenti imaju važnu ulogu u društvu. Ove godine ćemo upisati otprilike 150 novih studenata'', naveo je Stević.
 
Master razredne nastave Jovana Vučetić istakla je da je zadovoljna znanjem koje je stekla na Pedagoškom fakultetu u Bijeljini.

 
,,Ja sam inače iz Srbije i tamo sam uspela da se zaposlim. Oduvek sam želela da budem učiteljica i želja mi se ostvarila. Moj master rad nosi naziv 'Zdravstvo i značaj fizičke aktivnosti kod dece u drugom razredu'', a odbranila sam ga kod profesora Nebojše Mitrovića'', naglasila je Vučetićeva.
 
Semberija info