IZBORNA KONFERENCIJA SOCIJALISTIČKE PARTIJE :: Semberija INFO ::

 

IZBORNA KONFERENCIJA SOCIJALISTIČKE PARTIJE


Jovica Prodanović predsjednik mladih socijalista u Bijeljini
.
Jovica Prodanović izabran je za predsjednika Aktiva mladih Socijalističke partije u Bijeljini na period od četiri godine. Izboru je prisustvovalo 183 delegata.

Prodanović je zahvalio za ukazano povjerenje i istakao da će se truditi da ga opravda, afirmišući stavove i pozitivnu energiju mladih kao budućih nosilaca značajnih procesa.

On je naglasio da će se boriti za veća prava mladih u donošenju odluka važnih za lokalnu zajednicu.
-Ono što će posebno biti u fokusu mog djelovanja jeste da mladi prepoznaju sistemske odluke koje Socijalistička partija nudi za poboljšanje statusa mladih. Omladina je pokretačka snaga društva i vjerujem da ćemo i dalje kreirati nove sadržaje u našem gradu. Naš Aktiv mladih njeguje prijateljske odnose, predstavlja tim koji je kreiran da realizuje ideje, ali i otvoren za sve koji žele da zajedničkim snagama izgradimo još ljepšu Semberiju“, rekao je Prodanović.


On je, u ime mladih, zahvalio Socijalističkoj partiji za razumijevanje i za konstantnu podršku koju mladi imaju u toj političkoj partiji, saopšteno je iz Gradskog odbora SP Bijeljina.

Izbornoj konferenciji SP, koja je održana u hotelu ,,Drina” u BIjeljini, prisustvovao je i potpredsjednik SP i predsjednik Gradskog odbora SP Bijeljina Nedeljko Jović, koji je rekao da je ova politička partija uvijek imala sluha za ideje mladih.
Jović je naveo da su mladi važan dio društva, te važan dio i gradske organizacije SP u Bijeljini i da su velika očekivanja od njih.

Jović je naglasio da su mladi sadašnjost i budućnost, da su pokretač razvoja, aktivizma, inicijativa…
-Potrebna je odgovornost mladih za lokalne zajednice u kojima žive i za Republiku Srpsku, ali je potrebna i briga za mlade. Potrebno im je obezbijediti uslove da ostaju u svojoj zemlji i da se u njoj grade i razvijaju“, poručio je Nedeljko Jović.