BIJELjINA IMA PET ZLATNIH DJEVOJČICA :: Semberija INFO ::

 

BIJELjINA IMA PET ZLATNIH DJEVOJČICA


U Bijeljini je juče u organizaciji Regionalnog karate saveza Birač, Majevica, Semberija i Posavina i Karate saveza Republike Srpske održano pojedinačno i ekipno Prvenstvo Republike Srpske za djecu do 13 godina. 

Tehnički organizator Prvenstva bio je Karate klub "UNSU" iz Bijeljine koji je uz direktnu pomoć i pokroviteljstvo Skupštine Grada Bijeljina učinio sve da na najbolji način ugosti klubove i djecu iz cijele Republike Srpske. 
 
 
-Čestitam organizatoru Karate klubu „UNSU“ na odličnoj organizaciji. Skoro 500 dječaka i djevojčica je u Bijeljini iz preko 40 klubova. To je na ponos našem gradu. Nadam se da će Grad biti domaćin što više ovakvih događaja, da će nam dolaziti dragi gosti i nositi lijepo iskustvo iz našeg grada i uvijek nam se vraćati. Nadam se i da će ubuduće sport u Bijeljini imati veću podršku kako Grada, tako i Ministarstva“, rekao je Aleksandar Đurđević, predsjednik Skupštine Grada Bijeljina prilikom proglašavanja prvenstava otvorenim.
 
U ukupnom ekipnom plasmanu najuspješniji je bio KK „Hercegovac“ iz Bileće, potom KK „Sinđelić“ iz Banjaluke dok su karatisti KK „UNSU“ izborili treće mjesto. Trećem mjestu u ekipnoj konkurenciji doprinijelo je pet djevojčica KK „UNSU“ koje su od juče prvakinje Republike Srpske u svojim kategorijama a one su: sestre, Mijić Milica i Mijić Marija, Vujić Mia Milica, Trifković Marija i Gavrilović Marija.

Semberija info