DR BRANIMIR NESTOROVIĆ VEČERAS U BIJELjINI :: Semberija INFO ::

 

DR BRANIMIR NESTOROVIĆ VEČERAS U BIJELjINI


Podsjećamo, s obzirom da je već ranije najavljeno, u Bijeljini će gostovati dr Branimir Nestorović, poznati  pedijatar, pneumolog i alergolog, redovni profesor Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu u penziji i bivši načelnik Službe pulmologije i alergologije Univerziteteske dečije klinike ,,Tiršova'', a od pojave pandemije korona virusa doktor koji je ulivao povjerenje i hrabrio narod i na taj način dobio epitet ,,omiljeni doktor'' u regionu.

Zbog ohrabrujućih stavova o korona virusu, dr Nestorović je često nailazio na brojne osude, uz objašnjenja da njegove tvrdnje nisu naučno utemeljene.

Kako je najavljeno, dr Branimir Nestorović će u Bijeljini večeras, sa početkom u 20 sati, govoriti o alternativnom liječenju od kancerogenih i drugih teških oboljenja. Kako nezvanično saznajemo, veliko je interesovanje Semberaca za predavanje dr Nestorovića, a ulaz je slobodan.

Podsjećamo, dr Branimir Nestorović je u decembru prošle godine osnovao Udruženje za zaštitu i unapređenje  položaja dece ,,Vitezovi reda zmaja'', poručivši da je spreman da se politički angažuje, što je i učinio. Na predstojećim izborima u Srbiji biće nosilac liste ,,Profesor dr Branimir Nestorović-Snaga sabornosti naroda Srbije''.