OSMOMARTOVSKI VAŠAR U CENTRU BIJELjINE :: Semberija INFO ::

 

OSMOMARTOVSKI VAŠAR U CENTRU BIJELjINE


Mami i baki srce na dar
JU Dječiji vrtić ,,Čika Jova Zmaj" će povodom osmomartovskog praznika na Gradskom trgu organizovati aktivnost pod nazivom ,,Mami i baki srce na dar".

-U planu nam je da 8. marta, u 12 časova, na Gradski trg izađemo sa djecom iz starijih vrtićkih grupa i da pozovemo njihove mame i bake, kao i naše sugrađanke i da kroz prigodne aktivnosti (podjelu čestitki, izložbu fotografija, kutak za fotografisanje osmomartovske fotografije, knjigu utisaka, prigodnu muziku i recitacije u izvođenju djece iz vrtićkih grupa, ,,slatki sto" - posluženje za mame, bake i djecu...) na najljepši način svim mamama i bakama poželimo srećan Osmi mart'', naveo je Slaviša Vujanović, direktor vrtića.

U želji da ova aktivnost protekne na što ljepšem nivou i raspoloženju, naše kuvarice će se potruditi da pripreme kolače za svu djecu, mame i bake koji tog dana budu na Gradskom trgu, a u ovoj aktivnosti imaćemo i podršku određenih privrednih subjekata.

-Očekujemo da tog dana na Gradskom trgu bude približno 110 djece i da se u skladu sa tim, našem pozivu odazovu i njihove mame i bake. U slučaju vremenskih nepogoda, ovu aktivnost bismo morali odložiti'', precizirao je Vujanović.