NIŠTA NOVO, DžUDISTI PANTERA OPET NAJBOLjI! :: Semberija INFO ::

 

NIŠTA NOVO, DžUDISTI PANTERA OPET NAJBOLjI!


U subotu 26. februara održano je Prvenstvo Republike Srpske u džudou za seniore i poletarce. Prvenstvo je održano u organizaciji Džudo kluba "Zvijezda" iz Banja Luke a okupilo je preko 300 takmičara iz svih klubova Republike.
U seniorskoj kategoriji, ženska ekipa Džudo kluba „Panter“ (Milkica Đurić – 1. mjesto, Milica Đurić– 2. mjesto)osvojila je treće mjesto u ekipnojkonkurenciji dok je muška ekipa izborila četvrto mjesto (Milan Dobranić – 2. mjesto, Pavle Vasić – 2. mjesto, Nikola Srećković – 2. mjesto, Mihajlo Jokšić – 3. mjesto).


 
Najmlađi takmičari Džudo kluba „Panter“ predstavili su na najbolji mogući način najuspješniju školu džudoa u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini. Poletarci Pantera suna Prvenstvu, u sveukupnom plasmanu za dječake i djevojčice ponovili prošlogodišnji uspjeh i osvojili prvo mjesto. U ekipnom plasmanu muški dio ekipe (Velibor Petković – 2. mjesto, Nikola Narančić– 2. mjesto, Pavle Perušinović– 2. mjesto, Vukašin Petrović– 2. mjesto, Marko Ristić– 3. mjesto, Dragan Purković– 3. mjesto, Nikola Radovanović- 5. mjesto, Vuk Rašević– 5. mjesto) osvojio je drugo mjesto dok su djevojčice (Mila Đurić – 1. mjesto, Tina Nogić – 2. mjesto)osvojile pehar za treće mjesto.
Ali karavan Pantera tu nije stao.


U nedjelju, 27. februara selekcija poletaraca i pionira Džudo kluba „Panter“ nastupila je na 23. Međunarodnom džudo turniru „Turija OPEN 2022“. Na turniru je nastupilo 55 klubova iz sedam država sa 572 takmičara.Omladinci Džudo kluba „Panter“ vratili su se u Bijeljinu da osvojene tri bronzane medalje: Milica Hrzić, Vera Pavlićević i Jovana Đurić.
 
-Čestitamo i ostalim takmičarima koji ovaj put nisu uspjeli doći do medalje, pokazali su dobar džudo,a nekima je ovo bilo i prvo takmičenje - Isidora i Luka Maksimović, David Nešković, Matej Stojanović, Sara Stanišić i Petar Ćurčić. Masovnost i kvalitet su naš moto dugi niz godina.Na tome se moramo zahvaliti našim trenerima, roditeljima i upravi kluba koji, svi zajedno uz velike napore izvode djecu na pravi put i čine ih pobjednicima kako na tatamiju tako i u životu.Učinili ste nas još jednom srećnim i ponosnim“, poručili su iz Džudo kluba „Panter“.

Semberija info