STAND UP KOMIČAR NEŠA BRIDžIS NASTUPA U BIJELINI :: Semberija INFO ::

 

STAND UP KOMIČAR NEŠA BRIDžIS NASTUPA U BIJELINI


Foto
Jedan od najpopularnijih stand up komičara u regiji, Neša Bridžis sa svojom autobiografskom predstavom „Život“ gostuje u nekoliko bosanskohercegovačkih  gradova.  Ova hit predstava bavi se običnim ljudima, njihovim karakterima i osobinama u kojima se mnogi pronalaze.

Kako stoji u opisu ove hit predstave, „Neša Bridžis  iz svog ugla poredi  prošlo i sadašnje vrijeme, kao i vremena koja nam dolaze, konstantno mijenjajući odraze ljudi koje već poznajete,  a u životu ih niste sreli.“

Sve njegove stand up komedije vrlo su popularne širom regije i gotovo po pravilu se traži karta više.

„Uvijek se radujem susretu sa bosanskohercegovačkom publikom, s kojom sam tokom godina uspostavio sjajnu energiju. Predstava „Život“ se bavi djetinjstvom, odrastanjem i životom do današnjih dana i na neki način je uvijek aktuelna.“

Neša Bridžis jedan je od najtraženijih stand up komičara, a njegovi nastupi nisu samo izgovaranje  komičnog teksta, već i izuzetan scenski nastup praćen odličnim pjesmama  i poseban su ugođaj za publiku svih generacija.

U okviru ove mini turneje Neša Bridžis će  nastupiti  25. februara u Domu kulture u Tešnju, dan kasnije 26.2. u brčanskom Domu kulture, 27. februar rezervisan je za nastup u tuzlanskom Teatru kabare, a posljednjeg dana februrara Neša Bridžis će nastupiti u Centru za kulturu u Bijeljini.

Limitirani broj ulaznica za brčansku  predstavu „Život“ i druženje sa Nešom Bridžisom su u prodaji na biletarnici Centra za kulturu „Semberija“.