RETROVIZOR: KO SU BILI NAJBOLjI? :: Semberija INFO ::

 

RETROVIZOR: KO SU BILI NAJBOLjI?


Foto
U toku je proces izbora najboljih sportista Grada Bijeljina za 2021. godinu. Redakcija „Semberskih novina“ je organizovala svaku od prethodnih 45. manifestacija čuvajući u svojoj arhivi sjećanje na semberske sportiste od kojih su neki obilježili vrijeme za nama dok su neki još uvijek aktivni u sportu.

U narednih nekoliko dana podsjetićemo se pobjednika manifestacije Izbor najboljeg sportiste Grada Bijeljina koji su tokom prethodnih deset godina imali čast da zasluže ovo gradsko priznanje.
Za najboljeg sportistu, tada opštine Bijeljina za 2011. godinu proglašena je Verica Simić, odbojkašica OK „Radnik“.



-Veliki sam dužnik mojim trenerima a posebno mojim roditeljima za dugogodišnju podršku. Ovo priznanje će mi svakako biti veliki podstrek za dalje bavljenje odbojkom i za dobijanje još većih i značajnijih priznanja u mojoj sportskoj karijeri“, rekla je za tada za „Semberske novine“ dvadesetogodišnja Verica Simić.

Nastupala je za OK „Radnik“, ŽOK „Bimal-Jedinstvo“, „Vašaš Obuda“ iz Mađarske i „ARIS Thessaloniki“ iz Soluna. Vlasnica je mnogobrojnih priznanja i medalja. Pet godina uzastopno osvajala je titule prvaka BiH s OK „Jedinstvo“ iz Brčkog. Tu je i osvojeno treće mjesto u Mađarskom kupu s ekipom Vašaš iz Budimpešte, kao prva medalja van BiH.

-Ne bih da izostavim nagradu za najboljeg sportistu grada Bijeljina i dvije godine zaredom priznanje najbolje odbojkašice RS. Medalje su mi sve jednako drage, svaka je sa sobom nosila neke nove emocije“, izjavila je Verica Simić. 

(Semberija info)