Četiri lica lišena slobode :: Semberija INFO ::

 

Četiri lica lišena slobode


Policijski službenici Policijske stanice Bijeljina 2, 28.01.2022. godine lišili su slobode lica G.T., S.J., S.P. i P.G. iz Bijeljine i Ugljevika, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična djela „Tjelesna povreda“ i „Iznuda“.

Naime, Policijska stanica Bijeljina 2, 28.01.2022. godine od strane oštećenog lica zaprimila je prijavu, da su ga njemu poznata lica pozvala na žurku koja se nalazila u stanu u Bijeljini. U navedenom stanu nalazila su se četiri muška lica od kojih mu je samo jedan bio poznat, navedena lica su počela fizički da ga napadaju, tražeći od njega novac, razbili mumobilni telefon sa pretnjama da navedni događaj ne prijavljuje policiji. 

Navedena lica su od oštećenog uzeli ključeve od stana i novac koji se je nalazio u stanu, kao i ključeve od njegovog vozila. Vozilom su ga odvezli prema mjestu Brijesnica grad Bijeljina, gdje su ga držali neko vreme nakog čega su mu vratili ključeve od vozila i stana, dok su novac zadržali. 

Operativnim radom na terenu i brzom reakcijom policijskih službenika Policijske uprave Bijeljina lica su identifikovana, pronađena i lišena slobode. 

Oštećeno lice je hospitalizovano u Medicinskom centru Bijeljina. 

O svemu je obavješten postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini. 

U toku je kriminalistička obrada lica lišenih slobode. Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta protiv lica G.T., S.J., S.P. i P.G. sledi Izvještaj zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična djela „Tjelesna povreda“ i „Iznuda“.

PORTPAROL POLICIJSKE UPRAVE
Aleksandra Marić