GRADSKI ODBOR PARTIJE DEMOKRATSKOG PROGRESA BIJELjINA PROSLAVIO KRSNU SLAVU BOGOJAVLjENjE :: Semberija INFO ::

 

GRADSKI ODBOR PARTIJE DEMOKRATSKOG PROGRESA BIJELjINA PROSLAVIO KRSNU SLAVU BOGOJAVLjENjE


Foto
Gradski odbor PDP-a Bijeljina danas je u prostorijama stranke proslavio krsnu slavu Bogojavljenje. Pored članova Gradskog odobra Bijeljina, prisustvovali su predsjednik stranke Branislav Borenović, a između ostalih i gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović.

Predsjednik Gradskog odbora PDP-a, Slaviša Mraković rekao je da Gradski odbor PDP-a Bijeljina proslavlja  već 22 godine svoju krsnu slavu Bogojavljenje.



-Ovakvi svečani skupovi, kao što je proslavljanje  naše krsne slave, jeste prilika da se prisjetimo dešavanja koja su bila u godini iza nas, a ona je  za Gradski odbor PDP-a bila  izuzetno uspješna, jer smo zajedno sa našim koalicionim partnerima  uspjeli ostvariti pobjedu za gradonačelnika grada Bijeljina. Ali ono što je jako bitno, danas smo razmijenili neka iskustva i pravili planove za ovu godinu i ono što nas očekuje, a to su svakako parlamentarni izbori “, završava Marković.

Pored političke pobjede, Slaviša Marković poželio je da se desi i pobjeda nad korona virusom u 2022. godini i da građani Republike Srpske konačno krenu da dišu punim plućima, a između ostalog,  svim građanima poželio je mnogo zdravlja, sreće i uspijeha.

Branislav Borenović, predsjednik Partije demokratskog progresa rekao je da svake godine za krsnu slavu Gradskog odbora PDP-a Bijeljina bude u Bijeljini.



-Gradski odbor Bijeljina jedan je od najstabilnih, najorganizovaniji i najvažniji za jednu političku organizaciju, tako i za PDP. Mislim da je jako značajno da se iz godine u godinu pokazuje ta politička stabilnost, odgovornost i rad naše partije ovdje u Bijeljini. Bijeljina je po svojim karakteristikama jedan od najbitnijih gradova i sredina u Republici Srpskoj. To se pokazalo i na prethodnim lokalnim izborima i očekujemo da će prateći odluku građana Bijeljine, građani Republike Srpske ove godine donijeti promjenu u Republici Srpskoj“, završava Borenović.

(Semberija info)