RADNIK KREĆE PO OPSTANAK :: Semberija INFO ::

 

RADNIK KREĆE PO OPSTANAK


Foto

Radnik sutra (12 časova) kreće u operaciju opstanak u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Bijeljinski tim je trenutno na posljednjoj poziciji sa četiri boda manje u odnosu na rivale, ali optimizma u timu ne manjka pred start priprema.

Trener Velibor Đurić je na kraju jesenje polusezone dobio povjerenje čelnika kluba da nastavi započeti posao i on će povesti ekipu u proljećni dio sezone. Trenutno u klubu nema puno promjena.

Ekipu su napustili golman Azur Aljkanović, dok se završila pozajmica za Amara Tahrića i Bojana Markovića koji su se vratili u Borac. Jedini novajlija je golman Azir Muminović koji je iskusniji u odnosu na dosadašnje čuvare mreže Radnika.
Ono što je sigurno da će Radnik dovesti još novih igrača u svakom dijelu tima.

– Sigurno je da tražimo pojačanja ali nemamo prava na grešku i tražimo kvalitetna rješenja. Pripreme ćemo do kraja januara obavljati u našem gradu, a zatim odlazimo u Medulin gdje ćemo da imamo nekoliko kvalitetnih provjera na kupu koji se organizuje u ovom gradu.

Tu ćemo odigrati tri prijateljska meča.  Ono što je za sad dogovoreno je duel protiv Loznice 26. januara, te dueli nakon povratka iz Medulina 12. februara protiv Sim Bauma, te generalka protiv Slobode 19. februara. Sve to kako bi spremno dočekali nastavak Premijer lige Bosne i Hercegovine i od starta krenuli u borbu za opstanak – istakao je trener Velibor Đurić.

Vezni fudbaler Radnika Faruk Gogić oporavlja se od povrede koju je zaradio u jesenjem dijelu sezone. On će 17. Januara imati kontrolu nakon koje bi trebao da krene sa fizikalnom terapijom. U klubu ne žele da žure sa njegovim povratkom na tereb, već ističu da je najbitnije da se Gogić u potpunosti oporavi i da se tek onda vrati treninzima.

Radnik na startu drugog dijela ima i duele protiv direktnih rivala u borbi za opstanak i tu će već tražiti šansu da uhvati priključak i da poveća svoje šanse u borbi za opstanak.

Izvor: Srpska Info