DELEGACIJA KOSOVA I METOHIJE U BIJELjINI :: Semberija INFO ::

 

DELEGACIJA KOSOVA I METOHIJE U BIJELjINI


Gradonačelnik Ljubiša Petrović sa saradnicima, danas je ugostio delegaciju sa Kosova i Metohije koji su doputovali u Bijeljinu, povodom Dana Republike Srpske. Miloš Dimitrijević predsjednik privremenih organa u Goraždevcu čestitao je Dan Repzblike Srpske.

-Neka je srećan rođendan Republici Srpskoj, da opstane i ostane. Naše veze su bratske i jedni druge podržavamo, a tako će biti i ubuduće”, rekao je Dimitrijević.  Rođendan Republici Srpskoj čestitao je i Novak Živić, predsjednik privremenih organa grada Priština.

-Prvi put sam u Bijeljini i hvala na gosotoprimstvu, jer 9. januar je veliki praznik, ne samo za Republiku Srpsku, već za sav srpski narod. Ovo je dan kad se slavi odbrana časti i slobode i neka živi Republika Srpska”, rekao je Živić. Gradonačečnik Petrovićse zahvalio delegaciji Kosova i Metohije na posjeti.

-Naše veze su iskrene, istinske i bratske. Razgovarali smo i dogovarali se o narednim koracima saradnje i već u ovoj godini ćemo ih realizovati. Nastavljamo da nadograđujemo prijateljstvo i jačamo saradnju”, rekao je Petrović. Delegaciju Kosova i Metohije činili su predstavnici opština Priština, Lipljan i Peć-Goraždevac.

Semberija info