Ekonomisti i muzičari zajedno :: Semberija INFO ::

 

Ekonomisti i muzičari zajedno


Učenici završnih razreda Ekonomske škole i Muzičke škole ,,Stevan Stojanović Mokranjac'' iz Bijeljine zajedno su proslavili kraj srednje škoele. Posebno dotjerani, okupili su se i maturanti ove dvije škole, u centru grada, fotografisali se sa rodbinom i prijateljima, a potom u svečanom defileu otišli na slavlje u hotel Drinu. I oni su imali sreće da ne pokisnu do hotela, jer je kiša odmah nakon što su ušli u hotel počela da pada.



- Ove godine u Ekonomskoj školi imamo 152 maturanta i radi se o jednoj zaista uspješnoj generaciji, što potvrđuje činjenica da su sve svoje dosadašnje obaveze uspješno završili. Ono što želim istaći je i to da su po pitanju ponašanja tokom posljednjih dana svog srednjoškolskog života bili jedni od najboljih  generacija u posljednjih deseta godina'', rekao je Dušan Đurić, direktor Ekonomske škole.



Od Srednje muzičke škole oprostilo se 12 maturanata, muzičkih izvođača i muzičkih saradnika teoretičara.
- Prolazi školska 2018/19., a snjom odlazi još jedna generacija naših učenika koji će, kao i njihovi prethodnici, pronositi ime naše škole i našeg grada širom svijeta''', kaže direktor škole Mladen Jefimić.