UPRKOS TEŠKOĆAMA USPJEŠNA GODINA ZA AD „GRAD“ :: Semberija INFO ::

 

UPRKOS TEŠKOĆAMA USPJEŠNA GODINA ZA AD „GRAD“


Uprava Akcionarskog društva „GRAD“ iz Bijeljine danas je održala konferenciju za medije na kojoj  su javnosti predstavljeni ostvareni poslovni rezultati i predstavljeni planovi za 2022. godinu.

Poslovna 2021. godina je završena je sa ispunjenim svim obavezama prema radnicima, dobavljačima i poreskim institucijama. Sa trgovcima na Agro-tržnom centru je riješen problem kroz dogovor o smanjenju cijena zakupnine poslovnih prostora, tako da su potpisani ugovori o zakupu poslovnog prostora za 2022. godinu.


Kako je najavio v.d. direktora AD „GRAD“ Branislav Vlačo, sljedeće godine će se asfaltirati dodatni prostor na ATC-u kako bi se ova lokacija učinila ne samo privrednim, nego i kulturno-zabavnim centrom grada Bijeljina.
Tokom sljedeće godine AD „GRAD“ ima u planu organizaciju četiri sajamsko-izložbene manifestacije domaćeg i međunarodnog karaktera. Pored tradicionalnog sajma poljoprivrede „INTEAGRO“, Pantelinskog i Mitrovdanskog vašara, u februaru 2022. godine, po prvi put, će se organizovati „SEMBERZA“ – naučno-stručna izložba sjemena, sredstava za zaštitu bilja, sistema za navodnjavanje, repromaterijala za poljoprivredu, pčelarstvo i sredstava za njegu kućnih ljubimaca.

U realizaciji zacrtanih planova AD „GRAD“ Bijeljina će imati podršku Gradske uprave Grada Bijeljina, Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske i Ministarstva vanjske trgovine u Vijeću ministara BiH.

Semberija info