ŽELIMO DA NAŠ GRAD PONOVO IDE PUTEM RAZVOJA :: Semberija INFO ::

 

ŽELIMO DA NAŠ GRAD PONOVO IDE PUTEM RAZVOJA


Iza nas je turbulentna godina, ali smo uprkos svemu jedinstveni i složni. Održali smo unutarstranačke izbore, izabrali rukovodstvo stranke i održali optimističan duh u našim redovima. SDSS sa dva odbornika aktivno djeluje u skupštinskim kluma u okviru Koalicije „Dogovor za Bijeljinu“ i ponosni smo na činjenicu da će građani i grad, zahvaljujući prethodnim amandmanima na rebalans i usvojenim amndmanima na budžet za narednu godinu, unaprijediti naš grad i život građana“, rekao je predsjednik SDSS-Mićo Mićić. On je naglasio da su sve vrijeme posvećeni poboljšanju uslova života za socijalno osjetljive kategorije građana.

-Takođe, budžet za podršku poljoprivrednim proizvođačima, značajno je uvećan, radimo na pomoći privrednicima zbog problema izazvanih pandemijom i td., a zadovoljstvo izražavamo i zbog donesene odluke na Skupštini grada, da se finansijski  nagrade zdravstveni radnici Bolnice, Doma zdravlja i Banje Dvorovi“, rekao je Jović. On je podsjetio da je stranka i osnovana sa ciljem da Bijeljina ide putem razvoja i da se svi okupe oko zajedničkih ideja.

-Sabornost i okupljanje oko nacionalnih ideja, dodatni su podstrek da se unaprijedi ekonomski razvoj, a svakako da se zalažemo i za vraćanje nadležnosti Republici Srpskoj. Ne bavimo se politikanstvom i ne koristimo teške riječi. Radili, smo i gradili, tako nastavljamo i dalje, a sve vrijeme sa našim građanima razgovaramo i iskreno se dogovaramo. Želimo da naš grad nastavi donedavni put dominacije u razvoju, želimo da Republika Srpska bude jaka i prospretitena, a posebno su nam i želja i cilj, da izgradimo ambijent u kom će naši građani bolje živjeti“, rekao je Jović. On je u ime SDSS- Mićo Mićić svim građanima čestitao predstojeće praznike i poželio da ih provedu u zdravlju, ličnom i porodičnom zadovoljstvu.

Semberija info