SNSD BIJELjINA: OČEKUJEMO AKTIVNIJI RAZVOJ GRADA U NAREDNOJ GODINI :: Semberija INFO ::

 

SNSD BIJELjINA: OČEKUJEMO AKTIVNIJI RAZVOJ GRADA U NAREDNOJ GODINI


Gradski odbor SNSD-a Bijeljina smatra da ova godina koja je na izmaku, nije iskorištena na najbolji način kad je u pitanju razvoj grada, iako su nastojali da preko odbornika SNSD-a, Gradskoj administraciji kandiduju sve probleme uz rješanja kako ih riješiti. Predsjednik GO SNSD-a Vladimir Lazić istakao je na novogodišnjem prijemu  za medijske radnike, da se nada da će se to promijeniti na bolje u narednom periodu.

-Nadamo se da će Gradska administracija imati mnogo više sluha za sve ono što našem gradu i građanima, te sve to povezati u jednu čvrstu i stabilnu vezu za višim nivoima vlasti u Republici Srpskoj“, rekao je Lazić i istakao da je SNSD državotvorna, najbrojnija i najorganizovanija stranka Republike Srpske. Govoreći o Gradskom odboru SNSD, Lazić je rekao da su tokom ove kalendrske godine imali brojne aktivnosti, od unutarstranačkih i organizacionih stvari.

Nedavno smo izabrali i novo rukovodstvo GO SNSD Bijeljina sa svim organima, kao i mjesne odbore u 68 mjesnih zajednica. Tokom godine smo u nizu aktivnosti, imali skup na Kozari, potpisivanje peticije, uradili smo potpunu reviziju članstva GO SNSD, formirali novu bazu podataka i td. Sve naše aktivnosti medijski su propraćene i ovom prilikom želim da se zahvalim medijima na korektnoj saradnji“, rekao je Lazić. U ime GO SNSD, Lazić je svim stanovnicima Grada Bijeljina i Republike Srpske poželio srećne predstojeće praznike uz želju da ih provedu u zdravlju i dobroj atmosferi.

Semberija info