Konferencija gradonačelnika Miće Mićića: U četvrtak svečanost povodom završetka radova na izgradnji kanalizacionog sistema :: Semberija INFO ::

 

Konferencija gradonačelnika Miće Mićića: U četvrtak svečanost povodom završetka radova na izgradnji kanalizacionog sistema


Završnica izgradnje kanalizacionog sistema na području grada ozvaničiće se u četvrtak 23. maja uz prisustvo bojnih zvaničnika. Na konferenciji za novinare, gradonačelnik Mićo Mićić je istakao da se završava izuzetno značajan projekat za Grad Bijeljinu.

- Naši građani su tokom proteklih godina imali problema zbog kopanja ulica i izvođenja radova na izgradnji kanalizacionog sistema i ovom prilikom im se još jednom izvinjavam, ali ovo je bio ogroman projekat koji smo doveli u završnicu, a koji je značajan za naše građane i naš grad, rekao je Mićić.

Na konferenciji je bilo govora i o najavama izgradnje auto puta, a tokom ove sedmice se očekuje definisanje trase auto puta.

- Trasa će ići pored Bijeljine i neće biti udaljena od grada više od tri-četiri kilometra, rekao je Mićić i naglasio da je takođe riječ o veoma značajnom projektu za stanovnike ovog područja. Govoreći o isplatama podsticaja za poljoprivrednike iz 2018. godine, isplaćeno je 478. 952, 24 KM.

-Za podršku stočarstvu, isplaćeno je 304.436, 50 KM, za podršku plasteničkoj proizvodnji i navodnjaanju 74.057, 87 KM, za regres kamata za proljećnu sjetvu 22.172, 21 KM, za podršku podizanja novih zasada 1. 527 KM, za pomoć udruženjima 12.250 KM i za organizovani otkup povrća i voća 64.508, 46 KM, rekao je Mićić. 

SemberijaINFO