„U SUSRET PRAZNICIMA“, VESELjU I NADI U BOLjU BUDUĆNOST! :: Semberija INFO ::

 

„U SUSRET PRAZNICIMA“, VESELjU I NADI U BOLjU BUDUĆNOST!


Novogodišnje druženje „U susret praznicima“, u organizaciji Republičke stranke Srpske, okupilo je desetine građana Bijeljine u Ulici Svetog Save, gdje su uz kuvano vino i muziku razgovarali o lokalnoj zajednici u kojoj žive, budućnosti drugog po veličini grada u Srpskoj, a predsjednik RSS Mladen Petrović poželio je sugrađanima srećne novogodišnje i božićne praznike.
 
- Novogodišnji praznici sa sobom nose radost, veselje, nadu u bolje sutra, pa je i RSS odlučila da tu pozitivnu energiju podijeli sa drugima. Svim građanima katoličke vjeroispovijesti čestitamo današnji praznik – Božić, kao i predstojeću Novu godinu, pravoslavni Božić i Pravoslavnu novu godinu. Smatram da je svako druženje izvrsna stvar, jer se u današnje vrijeme izgubila bliskost koja je nekada postojala – poručio je Petrović.
 
On je istakao da je Republička stranka Srpske danas počela važnu akciju, a riječ je o dijeljenju zastavica povodom Dana Republike.
 
- Tu aktivnost, naši vrijedni omladinci, sprovodiće sve do 9. januara. Cilj nam je da što većem broju građana podijelimo zastavice koje smo osmislili tako da mogu da ih istaknu na njihovim prozorima i da dostojno dočekamo 30. rođendan Republike Srpske – naglasio je Petrović.
 
On je pozvao sve građane Bijeljine koji su u prilici da danas do 16.00 časova dođu na plato ispred kafića „Hemingvej“, da u dobrom raspoloženju zakorače ka novoj godini.
 
- Nadam se da će i pandemija koja nam svakodnevno oduzima najviše pažnje, kao i svi drugi problemi, ostati za nama. Da ćemo se više radovati u 2022. godini i više se posvetiti nekim malim stvarima u kojima i jeste čar života – dodao je Petrović.