GRADSKI ODBOR SNSD BIJELjINA: TEK SAD NAS ČEKAJU OBAVEZE :: Semberija INFO ::

 

GRADSKI ODBOR SNSD BIJELjINA: TEK SAD NAS ČEKAJU OBAVEZE


U Bijeljini je održana izborna konferencija SNSD-a, kojoj su prisustvovali predsjednik ove stranke Milorad Dodik potpredsjednik Radovan Višković, ministri, poslanici i odbornici, koalicioni partneri i članovi stranke. Prije početka rada, minutom ćutanja odata je počast nedavno preminulom doktoru Zoranu Trifkoviću, koji je bio član GO SNSD-a Bijeljina, kao i svim drugim preminulim članovima GO stranke. Na izbornoj konferenciji jednoglasno je izabrano rukovodstvo na čijem čelu je Vladimir Lazić, te dva potpredsjednika, Vojin Mitrović I Dimitrije Ivanić. Sekretar odbora je Niko Sijerić. Nakon izborne konferencije, lider SNSD-a Milorad Dodik je čestitao novoizabranom rukovodstvu i novoizabranom gradskom odboru.

-Čestitam Vladi na izboru za predsjednika i čestitam novom gradskom odboru. Tek sad nas čekaju obaveze, a SNSD je ovdje mnogo toga uradio. Gradili smo obilaznice, bolnicu, kanal kroz grad kao preduslove za druge projekte. Sada to prebacujemo na novu dimenziju koja se odnosi na izgradnju autoputa i ovaj grad biće jedna od centralnih tačaka nove putne komunikacije koja treba da poveže Banjaluku i Beograd, a tu je i gasovod”, rekao je Dodik. On je naglasio da će se nastaviti sa realizacijom projekata u Bijeljini, koji su važni, posebno u oblasti poljoprivrede. Vladimir Lazić je u izjavi za novinare istakao da će “kao novoizabrani predsjednik, ali i kompletan tim, raditi, sve što je u korist Bijeljine”.

-Naš rad biće potpuno usaglašen sa pravcima djelovanja viših nivoa vlasti, Vlade i izabranih predstavnika”, rekao je Lazić.

Semberija info