IGRA I DJEČIJA RADOST :: Semberija INFO ::

 

IGRA I DJEČIJA RADOST


U prepunoj velikoj sali Centra za kulturu “Semberija” večeras su beogradski glumci Slobodan Boda Ninković i Jovica Jocko Tišma odigrali predstavu za najmlađe “Čudne reči”.

Popularni Slobodan Boda Ninković kratko je rekao da je u više navrata nastupao u Bijeljini, kako u dječjim, tako i u predstavama za odrasle.

“Uvijek sam se ovdje prijatno osjećao. Imate fantastičnu publiku. S velikom radošću se družimo večeras s najmlađima. Zajedno ćemo uživati u jednoj dobroj predstavi”, istakao je Slobodan Ninković.

Jovica Tišma je izrazio radost zbog mogućnosti sticanja novih prijateljstava i novih drugara koje omogućavaju ovakvi susreti na sceni.

“Iz naših predstava rađaju se nova prijateljstva i poznanstva. Mi djeci omogućujemo radost, smijeh i igru, a oni nas inspirišu za nove predstave, nove pjesmice za djecu i neka nova druženja. Zbog toga ovaj naš posao ima puni smisao i svrhu”, istakao je Tišma.



U ovoj dječijoj predstavi uživao je i gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović koji je djeci iz bijeljinskih osnovnih škola podijelio 180 besplatnih ulaznica.

On je tom prilikom istakao da ovakve pozorišne predstave izazivaju radost i osmijeh na dječjim licima.

“Kada im glumci odigraju dobru predstavu i prenesu pozitivnu energiju, onda i naši mališani znaju da to višestruko vrate. Zbog toga je naše opredjeljenje da organizujemo što više ovakvih kulturnih događaja. Srećno djetinjstvo čine osmijesi, igra i radost”, istakao je gradonačelnik Petrović.

Semberija info