BIJELjINA: JESENjA VOLONTERSKA SADNjA 13. NOVEMBRA :: Semberija INFO ::

 

BIJELjINA: JESENjA VOLONTERSKA SADNjA 13. NOVEMBRA


Gradska uprava Grada Bijeljina je u toku 2021. godine započela dugogoročnu kampanju pod sloganom „green BijeljINa“ koja ima za cilj ozelenjavanje grada i urbanih područja čime bi se stvorili preduslovi za održivi ekološki razvoj, a sve u skladu sa strateškim opredjeljenjem da do 2030. godine Bijeljina postane GRAD BUDUĆNOSTI.

U okviru pomenute kampanje  13. novembra 2021. godine sa početkom u 11 časova na zaobilaznici pored Regionalne deponije "Eko-dep" biće organizovana akcija sađenja 440 sadnica topole i bijelog jasena, koje su donirali službenici Gradske uprave,  sa željom da direktno učestvuju i daju skroman doprinos u kreiranju ekološki održivog grada.

Ova aktivnost, kao i sve ostale koje predstoje, predstavlja samo dio višegodišnje kampanje „green BijeljINa“ koju iniciraju, kreiraju i realizuju gradski Odsjek za lokalni ekonomski razvoj i evropske integracije i Odjeljenje za stambeno komunalne poslove i zaštitu životne sredine, u saradnji sa relevantnim odjeljenjima, eksternim partnerima i građanima.

Pozivamo sve građane da nam se pridruže u sadnji!


Kabinet Gradonačelnika