U BIJELjINI 46 NOVOZARAŽENIH OSOBA :: Semberija INFO ::

 

U BIJELjINI 46 NOVOZARAŽENIH OSOBA


U Republici Srpskoj je u protekla 24 časa testirano 910 laboratorijskih uzoraka. Virus korona potvrđen je kod 382 osobe, a preminulo je osam pacijenata.

Među novozaraženima, radi se o 185 muškarca i 197 žena, od kojih je 67 mlađe, 215 srednje i 100 starije životne dobi.

Prema mjestu prebivališta, 71 osoba je iz Banjaluke, 50 iz Trebinja, 46 iz Bijeljine, 36 iz Kozarske Dubice, 17 iz Prijedora, po 14 iz Doboja i Laktaša, po 10 iz Višegrada i Zvornika, po devet iz Prnjavora i Ugljevika, po osam iz Gacka i Foče, po sedam iz Bratunca, Modriče i Šipova, po šest iz Kotor Varoša i Nevesinja, po četiri iz Bileće, Broda, Dervente, Kneževa, Petrova i Šekovića, tri iz Han Pijeska, po dvije iz Vlasenice, Mrkonjić Grada, Ribnika, Rogatice, Rudog i Šamca i po jedna iz Berkovića, Vukosavlja, Novog Grada, Novog Goražda, Srpca, Teslića, Čajniča i Čelnica.

U posljednja 24 časa, Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske prijavljeno je osam smrtnih slučajeva. Radi se o pet muškaraca i tri žene, srednje i starije životne dobi od kojih su dvije osobe iz Doboja i po jedna osoba iz Novog Grada, Bijeljine, Teslića, Osmaka, Ribnika i Kneževa.