SAOPŠTENjE ZA MEDIJE POTPREDSJEDNIKA SKUPŠTINE GRADA BIJELjINA MILENKA MITROVIĆA :: Semberija INFO ::

 

SAOPŠTENjE ZA MEDIJE POTPREDSJEDNIKA SKUPŠTINE GRADA BIJELjINA MILENKA MITROVIĆA


Mitrović: Gradonačelnik po Džaferovićevim instrukcijama napada Dodika
 
Narodu Semberije je jasno da gradonačelnik Bijeljine u prethodnih 300 dana ništa pametno i konstruktivno nije učinio za lokalnu zajednicu na čijem je čelu, ali da prema instrukcijama bošnjačkog člana Predsjedništva BiH javno napada Milorada Dodika, tome se čak ni najveći oponenti Ljubiše Petrovića nisu nadali'', saopštio je potpredsjednik Skupštine grada Bijeljina Milenko Mitrović.
 
Mitrović u saopštenju ističe da je gnusno i krajnje nekorektno da se gradonačelnik Ljubiša Petrović samo nekoliko časova nakon sastanka sa čovjekom za koga u javnosti postoje informacije da je učestvovao u dovođenju mudžahedina u BiH tokom rata, pojavljuje na BN televiziji i šalje političke poruke protiv SNSD-a i srpskog člana Predsjedništva BiH.
 
- Prisjetite se posjete najviših zvaničnika Republike Srpske Gradskoj upravi Bijeljina prije nekoliko mjeseci, kada mlada gospođa iz kabineta gradonačelnika nije znala ni da najavi prisutne goste. Međutim, izgleda da je Džaferović počasni gost i da pri njegovom pojavljivanju ništa ne smije da manjka. Malo je reći da je Ljubiša Petrović nakon jučerašnjeg dana sramota za grad i građane Bijeljine. On je nedostojan predstavnik ljudi koji su živote ugradili u temelje naše Republike'', jasan je Mitrović.
 
Potpredsjednik Skupštine grada Bijeljina smatra da gradonačelnikovo buđenje po pitanju obavljanja određenih infrastrukturnih poslova u posljednjih deset dana ne može da vrati izgubljenu godinu.
 
- Ekonomske i privredne rane koje je gradonačelnik Ljubiša Petrović nanio Semberiji u posljednjih 300 dana njegovog manekenisanja na poziciji prvog čovjeka Bijeljine ne mogu zacijeliti ni za pet godina. Zato pozivam sve stanovnike da dobro otvore oči i shvate da je jedini način da se riješimo ovog političkog diletanta - da se okupimo oko njegovog što skorijeg opoziva'', navodi, u saopštenju koje je dostavljeno medijima, Milenko Mitrović.