U ČETVRTAK KOMEDIJA ,,NEKA BUDE ŠTA BUDE’’ :: Semberija INFO ::

 

U ČETVRTAK KOMEDIJA ,,NEKA BUDE ŠTA BUDE’’


Komedija „Neka bude šta bude (samo da je muško)“ u kojoj nastupaju Sandra Bugarski, glumica Beogradskog dramskog pozorišta i Vladan Savić, glumac Pozorišta na Terazijama, koji potpisuje tekst i režiju ove predstave biće izvedena u četvrtak, 21. oktobra od 20 časova u velikoj sali Centra za kulturu u Bijeljini'', najavljuju iz ove ustanove.
 
Topla, ljudska priča o dvoje supružnika koji već dugo pokušavaju da obezbijede potomstvo, uz sve peripetije koje snalaze naše „male ljude“, sažeta je u ovu komediju tipa duodrame. Iako komedija puna elegantnog humora, ovaj komad obiluje i ozbiljnim dramskim momentima koji publiku uzbuđuje od suza.

Protagonisti ove predstave su Sandra Bugarski, glumica Beogradskog dramskog pozorišta i Vladan Savić, glumac Pozorišta na Terazijama, koji potpisuje tekst i režiju ove predstave.

Ovi glumci su, inače, nosioci glavnih uloga u najpopularnijoj seriji „Igra sudbine“, koja se svakodnevno emituje na Televiziji Prva.

Premijera predstave „Neka bude šta bude“ je 6. marta 2021. u Akademiji 28 u Beogradu.

Ulaznice po cijeni od 10 KM mogu se kupiti na biletarnici Centra za kulturu ,,Semberija’’, preciziraju iz Centra za kulturu.