Bijeljinci zadovoljni što po prvi put imaju pravu prodavnicu zdrave hrane :: Semberija INFO ::

 

Bijeljinci zadovoljni što po prvi put imaju pravu prodavnicu zdrave hrane


Kada zavlada epidemija i pandemija u svijetu svaka osoba se zapita kako mogu spriječiti infekciju i kako ojačati imunitet. Svakodevno dobijamo pitanja od svojih kupaca : “ Kako da se hranim u borbi protiv virusa? Šta je najbolje od suplementacije da popravim ili očuvam imunitet?” Tako smo se i odlučili da napišemo tekst, sa našim preporukama na osnovu iskustava zadovoljnih korisnika naših proizvoda.
 
Imunološki sistem vrši osnovnu funkciju odbrane čovjekovog tijela od potencijalnih napadača koji mogu uzrokovati bolest. Kao odbrambeni sistem organizma, imunološki sistem prepoznaje razne mikroorganizme (bakterije, viruse, gljivice, parazite), otrove kao nepoznate i priprema odbranu tijela od tih  nepoznatnih “stranih agenasa”.
 
Da bismo održali imunološki sistem jakim moramo živjeti u skladu sa prirodom i prije svega imati dovoljan unos vode i kvalitetne hrane, optimalan unos mikronutrijenata ( vitamina, minerala, antioksidanasa, probiotika…) , minimalno 8h kvalitetnog sna i redovnu fizičku aktivnost. Nažalost, nismo uvijek u mogućnosti sve da ispunimo, posebno u doba pandemije. Potrebna nam je priroda i dodatni suplementi.
 
Na našem tržištu postoji veliki broj proizvođača suplemenata i kada birate suplement bitno je da birate one koji su prirodni, biljni i organski sertifikovani. Birajte sigurne i provjerene proizvođače koji su na tržištu dugo i koji su upisani u Evropsku famakopeju.
 
Naša preporuka je:
 
➡️Ašvaganda suplement
➡️Biljna tinktura za imunitet
➡️Biljna tinktura za plucne bronhije
➡️Biljna tinktura slatkog pelina
➡️Ehinacea- biljni čaj
➡️Slatki pelin- biljni čaj
➡️Kopriva list- biljni čaj
➡️Šipak- plod
➡️Med borove iglice
➡️Med za pluća i bronhije
➡️Sjeme žare u medu
➡️Sjeme žare u pekmezu
➡️Namaz crna zova
➡️Superfood jecmena trava- prah
➡️Superfood moringa-prah
➡️Shiitake pecurke
➡️Godži bobice
➡️Ulje crnog kima
➡️Ulje pšenicne klice