IZLAGAČI VEĆ ZASUKALI RUKAVE :: Semberija INFO ::

 

IZLAGAČI VEĆ ZASUKALI RUKAVE


Ovogodišnji 19. Međunarodni sajam poljoprivrede ,,Interagro 2021”, biće otvoren sutra 7. oktobra u 11 časova, na Agrotržnom centru ,,Knez Ivo od Semberije”. Organizator sajma je preduzeće AD ,,Grad”, a okupiće se veliki broj izlagača iz regiona, potvrdio je za Portal Semberija info Branislav Vlačo, direktor preduzeća ,,Grad”.
 
-U skladu sa važećim epidemiološkim mjerama, mi ćemo ove godine organizovati Sajam poljoprivrede. Očekujemo veliki broj izlagača sa područja Republike Srpske, ali i iz Srbije. Na sajmu će svoje proizvode predstaviti i lokalne zajednice, udruženja građana, a svoje učešće potvrdili su Lovački i Ribolovački savez Republike Srpske. To je segment koji će popuniti sajamsku ponudu i obogatiti je brojnim sadržajima. Pozvali smo najpoznatije i najuspješnije privrednike sa područja ove regije da posjete sajam, jer ovakve sajamske manifestacije, u smislu poslovnih kontakata, imaju i tu poslovnu dimenziju”, kaže Branislav Vlačo, ističući i činjenicu da u prošloj godini sajam nije bio organizovan zbog pandemije virusa korona, tako da se sada pruža prilika da se na jednom mjestu pojave privrednici, da obave neposredne kontakte, što je i svrha ovakvih privrednih skupova.
 

 

Kako se ekipa portala Semberija info i Semberskih novina uvjerila na licu mjesta, izlagači i učesnici Sajma su zasukali rukave. Uveliko se pripremaju štandovi i svi žele da što bolje plasiraju svoje proizvode I usluge, jer Poljoprivredni sajam u Bijeljini pored velikog broja izlagača  okupi i veliki broj posjetilaca. Kao i prethodnih godina Sajam je prilika za sklapanje novih poslovnih aranžmana.

Semberija info