Obilježavanje Dana starih lica :: Semberija INFO ::

 

Obilježavanje Dana starih lica


Povodom Dana starih lica, juče je u JU Dječiji vrtić „Čika Jova Zmaj“ organizovan prijem za predstavnike Udruženja penzionera Grada Bijeljina. Tom prilikom razmijenjeni su pokloni između članova Udruženja i rukovodstva vrtića, a  djeca koja borave u JU Dječiji vrtić „Čika Jova Zmaj“ su sa svojim vaspitačima pripremili kratak, ali prigodan program.



 U vrtiću već tradicionalno obilježava 1. Oktobar – Dan starih lica. Zbog epidemiološke situacije, ove godine je ovaj dan obilježen na nešto drugačiji način, ali bitno je da naši stariji sugrađani vide da se društvo brine o njima, a da djeca steknu određena iskustva i navike i da se kod njih razvija zdrav odnos i poštovanje prema starijim sugrađanima.

 Kao uspomenu na ovo druženje članovima Udruženja smo poklonili dječiji crtež koji će u narednom periodu ukrašavati prostorije njihovog Udruženja, a ujedno podsjećati na saradnju koja postoji između nas. Nadam se da će se epidemiološka situacija poboljšati, a time i da se stvore uslove za organizaciju prijema za penzionere koji su radni vijek proveli u našoj Ustanovi – Slaviša Vujanović, v.d. direktor JU Dječiji vrtić „Čika Jova Zmaj“.   


​Semberija info