SAOPŠTENjE KOALICIJE DOGOVOR ZA BIJELjINU :: Semberija INFO ::

 

SAOPŠTENjE KOALICIJE DOGOVOR ZA BIJELjINU


Povodom posljednjih javnih istupa gradonačelnika Ljubiše Petrovića i njegovih neosnovanih i prizemnih uvreda na račun Koalicije „Dogovor za Bijeljinu“, u kojima nas uličarskim jezikom naziva „ološem“, želimo danas još jednom da ga pozovemo da se urazumi, spusti na zemlju i svoje ponašanje podvede u pristojne okvire, jer je na ovaj način pokušao da ponizi i 40.000 građana koji su našoj Koaliciji dali glasove na prošlim izborima.
         
Umjesto što se neargumentovano, nadmeno i nedolično služi nepremjerenim rječnikom, pametnije bi mu bilo da objasni građanima zašto je pod njegovim desetomjesečnim upravljanjem od Bijeljine jedino uspio da napravi grad „slučaj“ i odvede je rekordnom brzinom u ćorsokak?!
   
Osim Vaše izlizane matrice o „poštenju, narodnom novcu, pravdi i zakonitosti“ građani ništa drugo od Vas za sve ovo vrijeme nisu ni dobili! Dosadila im je ta istrošena populistička „pjesmica“, koju svi napamet znamo.
 
Da li su, gospodine Petroviću, to „poštenje“ u koje se zaklinjete, i Vaša tri politička transfera u kratkom periodu, kojima ste se dobro unovčili?!
  
Da li je „pravedno i zakonito“ kako volite da bacate narodu prašinu u oči i to kada u Gradsku upravu i druga preduzeća i ustanove u nadležnosti Grada zapošljavate isključivo pojedince iz svog Crnjelova, rođake, kumove, prijatelje?!
 
I dok Vam, gospodine Petroviću, moramo priznati nepotizam ide odlično od ruke, za to vrijeme Bijeljina zbog Vaše trapavosti i političke jalovosti propada.
 
Sve je stalo, osim izgleda da nam pod Vašom palicom bude još gore.
 
Zato Vas krajnje dobronamjerno pozivamo da umjesto što uporno prodajete maglu i nevješto ga pokušavate zamajavati, počnete i nešto korisno za Semberiju da radite, jer u suprotnom, dosadašnje protraćeno vrijeme na mjestu prvog čovjeka grada, ne ide Vam u prilog, a još manje narodu koji je od Vas više očekivao.
 
Vaš nerad uperen je direktno protiv građana, cijele Semberije i njene budućnosti. To danas čak vide i oni koji su glasali za Vas. Loše izvršenje gradskog budžeta, zastoj razvojnih projekata i bezidejnost Gradske uprave kada je riječ o bilo kakvim infrastrukturnim projektima, doveli su Bijeljinu i njeno stanovništvo u poziciju Vašeg taoca, što je nedopustivo. 
 
 BIJELjINA MORA BOLjE!!!
 
Koalicija „Dogovor za Bijeljinu“