Saopštenje za javnost Socijalističke partije u Bijeljini :: Semberija INFO ::

 

Saopštenje za javnost Socijalističke partije u Bijeljini


Gradski odbor Socijalističke partije u Bijeljini smatra da ignorisanje realizacije kapitalnih projekata koji su u prethodnom periodu dogovoreni i čiji je cilj ekonomski prosperitet Semberije, nedvosmisleno govori da je gradonačelnik Ljubiša Petrović politički nerealan i da njegovo nesnalaženje, dugoročno unazađuje Bijeljinu. Opstrukcija svega što dolazi sa nivoa Vlade Republike Srpske i skupštinske većine u Bijeljini, osnovni je motiv u nazovi radu gradonačelnika Petrovića.

Najbolji dokaz je katastrofalno izvršenje budžeta u prvih šest mjeseci ove godine iz čega se jasno vidi da prvi čovjek grada i njegovi saradnici otvoreno opstruišu sve započete i najavljene projekte, zbog čega će Semberija ostati slijepo crijevo na mapi regiona.

Iz tih i ko zna koliko još razloga, Gradski odbor Socijalističke partije u Bijeljini, poziva gradonačelnika Petrovića da sjedne za sto sa Koalicijom „Dogovor za Bijeljinu“, kako bi se neka dešavanja pokrenuli sa mrtve tačke i spriječio potpuni kolaps života. Nadamo se da će kod gradonačelnika preovladati zdrav razum i da ne moramo posezati za drugim koracima.

S obzirom da se gospodin Petrović oglušio o ljudske vapaje naše koalicije, prinuđeni smo da u subotu 2. oktobra, izađemo na Trg Kralja Petra i da kažemo da ovako više ne može'', poručuju na kraju saopštenja za javnost iz Socijalističke partije Bijeljina.

Gradski odbor Socijalističke partije u Bijeljini