Saopštenje za javnost Republičke stranke Srpske :: Semberija INFO ::

 

Saopštenje za javnost Republičke stranke Srpske


Kako je navedeno u saopštenju koje je dostavljeno medijima, Republička stranka Srpske i njeni simpatizeri će u subotu, 2. oktobra izaći na gradski trg i suprotstaviti se sistemskom i smišljenom degradiranju naše lokalne zajednice od strane gradonačelnika Ljubiše Petrovića i njegovih saradnika, saopšteno je iz ove stranke.
 
- Možda će protesti probuditi gradonačelnika koji treba da shvati da građani već deset mjeseci trpe tiraniju neodgovornog, aljkavog i neprofesionalnog odnosa Gradske uprave prema njima i da samo žele da žive životom dostojnim druge po veličini lokalne zajednice u Republici Srpskoj. Nijedan započeti kapitalni projekat u ovoj godini dovoljan je pokazatelj da nas gradonačelnik vodi ka ekonomskom i privrednom ponoru, a ne prosperitetu'', navedeno je u saopštenju.
 
Iz Republičke stranke Srpske ističu da su nedolično ponašanje i neodgovornost prema građanima, poput nedolaska na obilježavanje Dana grada 24. septembra, ili nepojavljivanje na obilježavanju Dana nestalih i poginulih u Odbrambeno-otadžbinskom ratu 29. avgusta, samo „kap koja je prelila čašu“.
 
- Očito je da gradonačelnik nema profesionalce među svojim saradnicima koji treba da mu kažu da grad i gradska uprava nisu igračke u dječijim rukama, nego sistem u kojem ni jednog trenutka ne smije doći do zastoja. Pošto on sam toga nije svjestan, građani moraju da izađu na ulice i sami mu to objasne'', piše u saopštenju.

Republička stranka Srpske