VELIKI JUBILEJ BIJELjINSKE KOŠARKE :: Semberija INFO ::

 

VELIKI JUBILEJ BIJELjINSKE KOŠARKE


Večeras je u Centru za kulturu "Semberija" održana svečana skupština Košarkaškog kluba "Radnik". Razlog za svečanost je velik - 60 godina postojanja KK "Radnik".

- Danas je, za mnoge od nas koji su proveli određeno vrijeme u Košarkaškom klubu "Radnik" veliki dan. One prve generacije Košarkaškog kluba "Radnik" sada imaju unuke koji igraju košarku. Sama ta činjenica govori koliko je to bogatstvo. Što se mene lično tiče, od mojih 65 godina života barem 45 godina života sam u košarci i to je nešto što je neraskidivo vezano za moje odrastanje, moj život, moje vaspitanje i za moje formiranje kao ličnosti. To je jedno veliko bogatstvo koje sam dobio od ovog kluba a koje ja nikako ne mogu klubu vratiti. Večerašnja organizacija i ovi mladi ljudi koji su sada u klubu, sinergija koja postoji među njima, mi daje snage i vjere da je još uvijek snažan taj žar kojeg svi mi nosimo ovih 60 godina i da će "Radnik" još dugo, dugo godina živjeti", rekao je Miodrag Stojanović, predsjednik skupštine KK "Radnik".

U toku večeri, prikazan je film "Plava zona" koji govori o stasavanju ovog sportskog kolektiva tokom prethodnih 60 godina. U galeriji Centra za kulturu otvorena je izložba pod nazivom "KK Radnik 1961 - 2021".

Semberija info