PEDAGOŠKI FAKULTET: 128 STUDENATA ZAVRŠILO STUDIJ :: Semberija INFO ::

 

PEDAGOŠKI FAKULTET: 128 STUDENATA ZAVRŠILO STUDIJ


Danas je na Pedagoškom fakultetu u Bijeljini organizovana ceremonija svečanog uručenja diploma studentima ovog fakulteta koji su nakon godina marljivog studiranja uspjeli završiti svoje studije. Danas je 128 studenata sa tri studijska programa preuzelo svoje diplome. Ovaj fakultet postoji 28 godina tokom kojih se pokazao kao pravi rasadnik kvalitetnih pedagoga.

-Trudimo se da studentima usadimo ljubav prema djeci, prema vaspitanju i obrazovanju i da generacije koje će, da tako kažem proći kroz njihove ruke sutra budu pravi ljudi“, rekao je Dalibor Stević, dekan Pedagoškog fakulteta napomenuvši da zadnjih godina obrazovni sektor u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini ima evidentnih problema sa trendom smanjivanja đaka i studenata.



Za studenta generacije izabrana je Bojana Bojić koja je na prvom ciklusu studija odsjeka za Predškolsko vaspitanje i obrazovanje imala prosjek ocjena 9,82. Bojana je upisala i master studij na Pedagoškom fakultetu a na pitanje o svojoj budućnosti kaže:

-Vjerujem da će svaki rad i trud biti prepoznati. Ja oduvijek volim djecu. Ovaj posao zahtjeva mnogo ljubavi prema djeci i mnogo odgovornosti i strpljenja. Ja sam izabrala ovaj poziv i nisam se pokajala“.

Semberija info