AURA OSIGURANjE OTVORILO TEHNIČKI PREGLED U BIJELjINI :: Semberija INFO ::

 

AURA OSIGURANjE OTVORILO TEHNIČKI PREGLED U BIJELjINI


Banjalučko „Aura osiguranje“, koje ima više od osamdeset prodajnih mjesta za sve oblike osiguranja na teritoriji Republike Srpske i BiH, sa oko 250 zaposlenih radnika i saradnika, danas je otvorilo moderan Tehnički pregled vozila u Ulici Filipa Višnjića 249 u Bijeljini. Svečanu vrpcu simbolično su presjekli Radenko Vujić, generalni direktor „Aura osiguranja“ i Predrag Utješanović, direktor AC Auto alfa – tehnički pregled vozila.



Anđelko Ateljević, direktor prodaje u „Aura osiguranju“ upoznao je brojne goste i poslovne partnere „Aura osiguranja“ koji su prisustvovali otvaranju novog tehničkog pregleda vozila u Bijeljini da je ovo jedanaesti tehnički pregled, koji je danas otvoren u Bijeljini, računajući i dva tehnička pregleda u izgradnji, u Trebinju i Istočnom Sarajevu. On je naglasio da je „Aura osiguranje“ u proteklih osam I po mjeseci ostvarila impozantan poslovni rezultat, te da je sa današnjim danom realizovala više od dvadeset miliona KM prometa.



„ Podsjetiću vas da je prvu polisu „Aura osiguranja“ u semberskoj regiji popunila djevojka Verica Savić, čime je počela ispisivati istoriju naše firme. Ona je i mene, kao prvog čovjeka prodaje, zaduženog za širenje mreže, upoznala sa većinom klijenata i budućih poslovnih partnera na području Semberije. Moram istaći da je „Aura osiguranje“ već tada prepoznalo potencijal i kapacitet Bijeljine i ove regije, zadavši sebi imperativni zadatak da danas, otvaranjem novog Tehničkog pregleda vozila, poboljšamo kvalitet rada i omogućimo još bolje poslovne rezultate. Zahvaljujemo svima koji su svojim ukazanim povjerenjem, registrovanjem automobila kod naše osiguravajuće kuće, pomogli da stvorimo ovakve uslove za rad. U žargonu često ističem da su Franjo Kluz i Rudi Čajavec imali čast da prvi ponesu zvijezdu petokraku u nebo davne 1942. godine. Trojica zaposlenih radnika na ovom tehničkom pregledu svojim radom i zalaganjem omogućiće i otvaranje druge smjene i nova tri radna mjesta na ovom tehničkom pregledu”, naglasio je Ateljević.



Semberija info