AKTIV ŽENA – PODIJELjENO 1000 VASKRŠNjIH JAJA :: Semberija INFO ::

 

AKTIV ŽENA – PODIJELjENO 1000 VASKRŠNjIH JAJA


Članice Aktiva žena Gradskog odbora Socijalističke partije Bijeljina u tradicionalnoj Vaskršnjoj akciji organizovale su podjelu 1000 vaskršnjih jaja. Danijela Lakić predsjednica Aktiva žena rekla je da je ova akcija tradicionalno prilika da se kroz druženje i razgovor razmijene želje da ovaj praznik provedemo u miru, ljubavi i slozi sa svojim porodicama.

„Mi smo jutros, kao i ranijih godina, posjetili Ustanovu za stara lica „Slađur“, te podijeliti radost Vaskrsa sa onima koji nisu u prilici da ovaj praznik dočekaju u svojim domovima. Podijelili smo osim vaskršnjih, i poklon-pakete sa proizvodima za ličnu upotrebu, a sa posebnim zadovoljstvom danas smo  posjetiti naše, kako ih mi zovemo, najdraže štićenice, tri djevojčice -sestre koje žive sa samohranim roditeljem u selu Modran i odnijele im pakete odjeće, hrane i osnovnih potrepština“, rekla je Lakićeva.



Ona je navela da je Aktiv žena vaskršnja jaja osim za građane obezbijedio i za korisnike Javne kuhinje u Bijeljini u nadi da će praznik svima donijeti radost i sreću.

„U ime Aktiva žena SP Bijeljina, svima koji slave, čestitam Vaskrs i želim da se sjetimo jedne od poruka patrijarha Pavla -  „da na ovaj praznik u svima nama vaskrsne ljubav prema bližnjima, istini i pravdi“, poručila je predsjednica Aktiva žena./kraj