Republička Stranka Srpske obezbijedila trenerke za FK „Balatun“ :: Semberija INFO ::

 

Republička Stranka Srpske obezbijedila trenerke za FK „Balatun“


Republička stranka Srpske obezbijedila je novac za kupovinu 21 trenerke za igrače Fudbalskog kluba „Balatun“, sportskog kolektiva koji ove godine obilježava značajan jubilej – 90 godina postojanja.
 
Predsjednik RSS Mladen Petrović istakao je tokom razgovora sa igračima kluba da je stranka koju predstavlja opredijeljena da pomogne promociju sporta i zdravog načina života.


 
- Ovo je simboličan vid pomoći klubu koji učestvuje u ispisivanju istorije fudbala u Semberiji.  U razgovoru sa rukovodstvom FK „Balatun“ čuli smo da postoji potreba za nabavkom dijela sportske opreme i odmah smo odlučili da im pomognemo. Cilj nam je da i kod drugih probudimo želju da investiraju u mladost, sport i zdravu budućnost novih generacija – naglasio je Petrović.
 
Fudbaler FK „Balatun“ Mile Pivač zahvalio je Petroviću na donaciji i dodao da će proslava 90 godina postojanja kluba biti organizovana 5. septembra.
 
- Svaka pomoć u vidu sportske opreme je dobrodošla jer bez nje ne možemo profesionalno da obavljamo treninge. Ovaj gest RSS je sa zadovoljstvom dočekan od uprave kluba i igrača, a dobili smo obećanje da će slična saradnja biti nastavljena u budućnosti – naveo je Pivač.

Semberija info