VODOVOD I KANALIZACIJA: OTKLANjANjE KVARA :: Semberija INFO ::

 

VODOVOD I KANALIZACIJA: OTKLANjANjE KVARA


Zbog prekida u napajanju električnom energijom Izvorišta vode za piće “Grmić” u Bijeljini je juče, 12. avgusta u popodnevnim časovima,  došlo do obustave u radu pumpnih postrojenja na izvorištu, što je dovelo do smanjenja pritiska u vodovodnoj mreži.

Nakon normalizacije u snabdijevanju električnom energijom, bez obzira na minimalan režim rada pumpnih postrojenja na „Grmiću“, jedan od tzv. „vazdušnih jastuka“ je izazvao „hidraulički udar“ na lokaciji Ljeskovac i kvar na transportnom cjevovodu za Janju većih razmjera.

Ekipe su na terenu i rade na sanaciji kvara, a normalizacija u vodosnabdijevanju na potezu Ljeskovac, Kojčinovac, Janja, Nova Janja, Modran se očekuje danas u popodnevnim časovima. Zbog priključenja novih korisnika na vodovodnu mrežu, danas, u vremenu od 8 do 14:30 časova, vode neće biti, u najčešće dvočasovnim-tročasovnim intervalima u Ulici Marka Miljanova u Bijeljini, uključujući sve priključne, susjedne ulice, te u naselju Modran.

​Na svim ostalim lokacijama u Bijeljini i prigradskim naseljima, koja se vodom snabdijevaju iz gradskog vodovodnog sistema Bijeljine, vodosnabdijevanje će biti uredno.