RAZGOVORIMA DO FUNKCIONALNOG I BEZBJEDNOG PREVOZA :: Semberija INFO ::

 

RAZGOVORIMA DO FUNKCIONALNOG I BEZBJEDNOG PREVOZA


Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović razgovarao je danas u Bijeljini sa predstavnicima beogradske Kompanije “Lasta”, nakon čega su posjetili i gradilište nove autobuske stanice u Bijeljini.

Direktor Kompanije “Lasta” Vladan Sekulić izjavio je da nova autobuska stanica u Bijeljini predstavlja impozantan, moderan objekat.

 “Prezadovoljni smo onim što smo mogli da vidimo. Velika je stvar da građani Bijeljine imaju ovako moderan objekat Autobuske stanice. Naša kompanija naredne godine slavi 75 godina postojanja, tako da sebi možemo dozvoliti to da se pojavimo u jednoj savjetodavnoj ulozi i da pomognemo sa svojim znanjem i iskustvom kako bi stanovnici Bijeljine u narednom periodu dobili kvalitetan prevoz i saobraćaj. U nekoj novoj tržišnoj utakmici “Lasta” je spremna da aplicira i da se uključi kako bi građani Bijeljine dobili kvalitetan prevoz. Mi to sa svojim kapacitetmima možemo da preuzmemo”, izjavio je direktor beogradske “Laste” Vladan Sekulić.


Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović izjavio je da je u jednoj konstruktivnoj atmosferii razgovarano o pitanjima  koja se odnose na funkcionisanje nove Autobuske stanice i organizovanje saobraćaja u gradu.

“ Nas interesuje da imamo kvalitetan gradski i progradski prevoz. Od Kompanije “Lasta” i generalnog direktora dobili smo iscrpne informacije o funkcionisanju gradskog saobraćaja u drugim lokalnim zajednicama. Oni su naši iskreni prijatelji u pronalaženju rješenja koja će građanima ponuditi funkcionalan gradski i prigradski prevoz i funkcionalan rad na autobuskoj stanici. Iz njihovih praktičnih saznanja i bogatih iskustava preuzećemo sve ono najbolje. Očekuje nas još puno posla na tom planu. Otvoreni smo i opredijeljeni za saradnju u smislu organizovanja funkcionalnog i bezbjednog prevoza putnika i organizovanja gradskog i prigradskog prevoza”, izjavio je gradonačelnik Petrović. 

Semberija info