UPRILIČEN SVEČANI PRIJEM POVODM JUBILEJA FK „JEDINSTVO“ :: Semberija INFO ::

 

UPRILIČEN SVEČANI PRIJEM POVODM JUBILEJA FK „JEDINSTVO“


Povodom 90 godina  postojanja fudbalskog kluba „Jedinstvo“ iz Broca gradonačelnik Ljubiša Petrović upriličio je prijem za ekipe veterana i zvanične delegacije koje dolaze iz Portugala, Turske, Bugarske i Srbije u Centru za kulturu u Bijeljini.

Petrović je svim gostima zaželio dobrodišlicu u Bijeljinu, uz uvjerenje da se prikažemo kao dobri domaćini i da se u dobrom zdravlju, sportskom raspoloženju i fer pleju družimo još mnogo narednih godina.

„Ovo je značajan datum u istoriji kluba, a obaveza fudbalskog kluba i lokalne zajednice je da zajedno dalje unapređuju saradnju, uz svesrdačniju i sveobuhvatniju podršku. Podrška ispred gradske uprave u razvoju sporta, sportske atmosfere i praktikovanja fer pleja neće izostati ni u narednom periodu“, dodao je Petrović.

Biće održano niz fudbalskih manifestacija, zastupljene će biti sve selekcije od onih najmalađih do onih najstarijih.

„Naš rad može svima drugima služiti za primjer i zato smo sretni i ponosni“, rekao je Duško Tojić predsjednik FK „Jedinstvo“ iz Broca.

Odigraće se četiri do pet utakmica, uglavnom veterani i gosti iz Burse, Barcelosa, Stare Zagore, Niša i Beograda.

„Za naš klub ovo je rijedak i veliki jubilej i želimo to na dostojanstven način obilježiti,  da svi gosti koji su došli iz Bugarske, Turske , Portugala i Srbije budu ugošćeni i da se osjećaju kao kod svoje kuće“, naglasio je Miroslav Mitrović, član organizacionog odbora.

Nakon odigranih utakmica odžaće se Fudbalska akademija za sve one koji su doprinijeli radu i razvoju ovog kluba.