OSNIVAČKA SKUPŠTINA NARODNE PARTIJE SRPSKE GO BIJELjINA :: Semberija INFO ::

 

OSNIVAČKA SKUPŠTINA NARODNE PARTIJE SRPSKE GO BIJELjINA


Na večerašnjoj Osnivačkoj skupštini Narodne partije Srpske /NPS/ GO Bijeljina, održanoj u Hotelu “Drina”, za predsjednika je izabran Diko Cvijetinović.
 
"Uspjeh je okupiti danas 150 ljudi/delegata na jednoj skupštini.  NPS u svim osnivačkim skupštinama ima pune sale po svim gradovima i opštinama, što potvrđuje da je NPS sve više prepoznatljiv", izjavio je Darko Banjac, predsjednik NPS.

Prema njegovim riječima, Bijeljina je ovom partijom dobila jedan novi tim ljudim koji u okviru NPS hoće da se bore, prije svega, za interese građana.

“Mi ne želimo i nećemo nikoga napadati. Mi imamo svoju politiku koju ćemo voditi. Znamo se braniti, a naš osnovni cilj je da pokažemo 2022. godine da ćemo u Bijeljini ostvariti zacrtani rezultat", istakao je Banjac.
Diko Cvijetinović, koji je večeras izabran za predsjednika NPS Bijeljina, pozdravio je sve delegate koji su prisustvovali Skupštini Gradskog odbora ove stranke.

"Želim da se zahvalim svim gostima iz drugih opština i gradskih odbora NPS-a kao i svakako nađim koalicionim partnerima Koalicija "Dogovor za Bijeljinu" koji su večeras došli i dali nam podršku", dodao je Cvijetinović.

Osnivačkoj skupštini prisustvovao je i Miroslav Milovanović, šef Koalicije “Dogovor za Bijeljinu” i odbornik SNSD-a u Skupštini grada Bijeljina.

Semberija info