NACIONALNI RESTORAN ŠAMPION :: Semberija INFO ::

 

NACIONALNI RESTORAN ŠAMPION


Danas slatka čast za sve goste

Danas su svi gosti Nacionalnog restorana ,,Šampion'' u Bijeljini, nakon poručenog jela, bili počašćeni slatkim zalogajem. Naime, u restoranu su gosti bili posluženi  ukusnom  pitom od višanja, pečenom ispod sača.


-Na pitanje zbog čega je slatko posluženje,  vlasnik je rekao da imaju pravi razlog za čašćavanje. Danas je tačno 13 godina kako radimo. Kao prvi osnovani u Bijeljini, sa ovakvom uslugom, trudimo se niz godina da održimo kvalitet na najvišem nivou, jer dobar, ukusan i zdrav zalogaj, pokazalo se da se cijeni. To nam daje snagu da nastavimo još upornije. Naša priča traje dugo, kao što traju i recepti naših baka koje mi koristimo. Pripremamo domaće, tradicionalne bureke, po recepturi naših baka, baš kao što su to one činile i pokazalo se da je to pun pogodak. Gosti zadovoljni, mi još više'', pojašnjavaju vlasnici restorana bračni par  Tatjana i Rade Vuković  i naglašavaju da jela pečena na prirodan način, ispod sača, imaju poseban ukus.


- Ova današnja slatka čast našim mušterijama je znak zahvalnosti za ukazano povjerenje'', kažu oni i podsjećaju da pored slatkih i slanih pita, spremaju i meso, ribu i druga jela ispod sača, a vrše i uslužno pečenje mesa ispod sača, a, kao i većina drugih koji se bave sličnim poslovima, i u ,,Šampionu'' imaju dostavu na kućnu adresu.
Stalni gosti restorana znaju da je svakog četvrtka na meniju ukusna koljenica, a da se za vrijeme posta spremaju i posna jela.

-Posebno im je ukusan dimljeni šaran, pečen pod sačem. Probajte, nećete se pokajati'', preporučio je jedan gost Nacionalnog restorana ,,Šampion''.   

Semberija info