VOZAČI USPORITE, PRESRETAČ PRATI :: Semberija INFO ::

 

VOZAČI USPORITE, PRESRETAČ PRATI


Od 1. jula pojačana kontrola saobraćaja na putevima koji su u operativnoj nadležnosti Policijske uprave Bijeljina, upozoravaju iz policije.
 
U cilju prevencije saobraćajnih nezgoda u kojima je neprilagođena, nebezbjedna i nepopisna brzina kretanja dominantan uzrok težih oblika saobraćajnih nezgoda od sutra 1. jula 20 biće pojačana kontrola saobraćaja usmjerena na kontrolu brzine kretanja vozila.
 
Na području Policijske uprave Bijeljina, pojačana kontrola učesnika u saobraćaju automatskim mjerenjem prekoračenja dopuštene brzine kretanja, pomoću radarskog sistema  i radarskog sistema tzv. ,,presretač '' provodiće se do 30. jula'', preciziraju iz policije.
 
Evidentiranje prekršaja vršiće se u pokretu, istovremeno u dolasku i odlasku. Prekršaji evidentirani u odlasku sankcionisaće se direktnom kontrolom, a prekršaji evidentirani u dolasku obrađivaće se naknadno.
 
Policijska uprava Bijeljina, apeluje na sve vozače da poštuju saobraćajne propise i pravila, posebno kada je u pitanju ograničenje brzine kretanja, jer odgovornim ponašanjem u saobraćaju doprinosimo bezbjednosti svih učesnika'', upozoravaju iz Policijske uprave Bijeljina.