NOĆAS U SAOBRAĆAJNOJ NEZGODI U ZAGONIMA DVADESETDVOGODIŠNjI MLADIĆ IZGUBIO ŽIVOT :: Semberija INFO ::

 

NOĆAS U SAOBRAĆAJNOJ NEZGODI U ZAGONIMA DVADESETDVOGODIŠNjI MLADIĆ IZGUBIO ŽIVOT


Na magistralnom putu Bijeljina – Ugljevik  u Zagonima, 29.06.2021. godine oko 00,30 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je izgubljen jedan život'', potvrdili su iz policije.
 
U saobraćajnoj nezgodi učestvovala su tri putnička vozila i to „Golf  4“,  kojim je upravljao M.J.  i koji  je zadobio teške tjelesne povrede, vozilo „Golf  4“,  kojim je upravljao V.T. i vozilo „Golf  6 “  kojim je upravljao C.B., a  u vozilu se pored suvozača G.E.  nalazila i dva putnika - lica inicijala A.S. i Z.S.
 
-Vozač  vozila „Golf  6 “  C.B. od zadobijenih povreda  u saobraćajnoj nezgodi preminuo je u Medicinskom centru Bijeljina, dok su ostala lica koja su bila u vozilu zadobila tjelesne povrede o čijem se stepenu ljekari nisu izjasnili i sva tri lica su zadržana na bolničkom liječenju.
 
Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Bijeljina izvršili jsu uviđaj na licu mjesta.
 
O svemu je obaviješten i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, koji je naložio preduzimanje svih potrebnih mjera i radnji kako bi se utvrdio tačan uzrok koji je doveo do ove teške saobraćajne nezgode.
 
U vremenu od 00,30 do 03,00 časa saobraćaj je bio obustavljen na ovoj dionici puta i preusmjeravan je preko alternativnih pravaca'', precizirano je iz policije.