SAOPŠTENjE GRADONAČELNIKA BIJELjINE LjUBIŠE PETROVIĆA :: Semberija INFO ::

 

SAOPŠTENjE GRADONAČELNIKA BIJELjINE LjUBIŠE PETROVIĆA


Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović u nedjelju će u gradskoj kući sa svojim saradnicima primiti visoku delegaciju koju će predvoditi predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović.

- Dobili smo poziv iz Kabineta predsjednice Republike Srpske da će u nedjelju posjetiti Bijeljinu i očekujem da ćemo na tom sastanku u Gradskoj upravi razgovarati o važnim pitanjima koja se tiču realizacije započetih i obećanih projekata u našem gradu.
Bijeljina je po veličini drugi grad u Republici Srpskoj odakle se značajna sredstva ubiru u republički budžet. Zato i očekujemo i veću podršku republičke vlasti, prije svega Vlade u realizaciji razvojnih projekata važnih za naš grad.
Nadam se, da ćemo na tom sastanku otkloniti sve prepreke i političke blokade i da ćemo prije svega voditi računa o interesima naših građana, kao što i oni vode računa kada su u pitanju uplate raznih poreza, koji idu u zajendičku kasu.
Kao gradonačelnik trudim se da zastupam sve građane, bez obzira da li su ili nisu glasali za mene. Tako očekujem da i naša lokalna zajednica ne bude pod bilo kakvom paskom, kako je to bilo u nekim raniim najavama, zbog toga što su građani odlučili da ja budem na čelu drugog grada u Republici Srpskoj.
Nadam se da nam je svima na prvom mjestu poštovanje zakona, uvođenje reda i odgovornosti, što je moj imperativ u radu, i da ćemo za dobrobit svih građana otkloniti sve političke opstrukcije i omogućiti da svako radi svoj posao i da za njega odgovara.
Bijeljina ne traži ništa više, ali ni manje, nego onoliko koliko nam pripada s obzirom na činjenicu da smo drugi grad po svim parametrima u Republici Srpskoj i da značajna sredstva idu i u budžet Republike Srpske i da imamo velike razvojne kapacitete.
Cilj nam je i nadam se da ćete i vi sa najvišeg nivoa pokazati da vam je stalo i do naše lokalne zajednice, koja u proteklim mjesecima nije naišla na razumijevanje kada su u pitanju neke vladine institucije.
Grad Bijeljina je otvoren grad i svako ko želi da pomogne razvoju našeg grada i stvaranju uslova za više radnih mjesta i bolji život građana - Dobrodošao je u naš grad!

Kabinet gradonačelnika Bijeljine