POPRAVKA UDARNIH RUPA I OŠTEĆENjA NA PUTEVIMA :: Semberija INFO ::

 

POPRAVKA UDARNIH RUPA I OŠTEĆENjA NA PUTEVIMA


U Mjesnoj zajednici Ledinci počela je sanacija udarnih rupa i oštećenja na gornjem sloju asfalta u ovoj bijeljinskoj najvećoj Mjesnoj zajednici.
 
Radove izvode radnici preduzeća “Radiša”, i to sedam dana nakon nakon posjete gradonačelnika Ljubiše Petrovića ovoj mjesnoj zajednici, gdje su ga građani upoznali sa problemima u naselju, pa i sa ovim problemom.
 
Između ostalog, građani su zamolili asfaltiranje ulica, rješavanje pitanja vodovodnih priključaka, rasvjete, a gradonačelnik Petrović obećao je pomoć sa ciljem rješavanja ovih problema.
 
Gradonačelnik Ljubiša Petrović izjavio je za portal “Semberija.info” da će se Gradska uprava, u skladu sa mogućnostima rješavati probleme mještana u Mjesnoj zajednici Ledinci, među kojima je, osim popravki oštećenja na asfaltiranim ulicama, planirano i asfaltiranje makadamskih ulica.
 
“Uskoro ćemo imati kompletirane podatke u vezi makadamskih ulica u gradu, kada su u pitanju i šrina, ali i dužina. Tada će se moći preciznije planirati aktivnosti sa ciljem asfaltiranja ulica. Jedino su problem ulice gdje nisu riješeni imovinsko -pravni odnosi”, istakao je gradonačelnik Petrović.

Semberija info