NASTAVAK SJEDNICE SKUPŠTINE GRADA BIJELjINA 15. JUNA :: Semberija INFO ::

 

NASTAVAK SJEDNICE SKUPŠTINE GRADA BIJELjINA 15. JUNA


Peta po redu sjednica Skupštine Grada Bijeljina, biće nastavljena u utorak, 15. juna, a u nastavku će biti razmatrani izvještaji nekoliko javnih preduzeća i ustanova, dogovor je odbornika lokalnog parlamenta. Predsjednik Skupštine Aleksandar Đurđević je prvi dio zasjedanja ocijenio konstruktivnim.

- S obzirom da su na dnevnom redu bile i značajne odluke kada su u pitanju djeca u vrtićima i novorođena djeca, te da odluke o subvencijama ne treba donositi ishitreno i da ih treba doraditi. Danas smo usvojili odluke koje se odnose na stipendiranje učenika i studenata, nagrađivanje učenika i studenata, prevoz lica sa invaliditetom“, rekao je Đurđević i dodao da će se u utorak, između ostalog,  razmatrati izvještaji i programi rada javnih preduzeća i ustanova.

Gradonačelnik Ljubiša Petrović  je istakao da su se usaglasili oko nastavka sjednice za utorak, sa početkom u 9 časova.

- Usvojen je određen broj veoma bitnih odluka, a u nastavku sjednice ćemo raspravu voditi o radu javnih preduzeća i ustanova, što će pokazati kako se ko ophodi prema onima koji ne rade u skladu sa pozitivnim poslovanjem, ali i onima koji rade dobro“, rekao je Petrović.

Semberija info - O. Stjepanović